sortiment výrobkov
na stránkách výrobcu
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Entero. 1 svietidlo,

nekonečno možností

Spoločnosť Delta Light odhalila úplne nový rad svietidiel - Entero. Hlavnou myšlienkou bolo vytvoriť také svietidlo, ktoré by sa dalo použiť naprieč všetkými možnými projektmi, v interiéri aj exteriéri, ľahko kombinovateľné aj s ďalšími svietidlami zo série Delta Light. Skrátka jediné svietidlo na všetky účely.

Pre výkon aj atmosféru

Rad svietidiel Entero spája výkon a eleganciu, pohodlie a presnosť. Jedná sa o jediný rad svietidiel, ktorý ponúka nielen osvetlenie s výkonom, ale je ideálny aj pre vytvorenie príjemnej atmosféry. Vďaka nepreberným možnostiam inštalácie predstavuje Entero ľahko použiteľné osvetlenie pre všetkých projektantov, interiérových dizajnérov aj architektov.

Srdcom svietidla je pokročilý LED zdroj

Na dosiahnutie nekompromisnej kvality spracovania svietidiel Entero bola využitá len tá najlepšia technológia. V celom rade svietidiel sú použité pokročilé LED čipy Bridgelux spájajúce vysoký výkon, maximálnu účinnosť a vysoko kvalitné osvetlenie. Svietidlá Entero sú k dispozícii vo verziách Tunable White a Soft Dim.

Premyslená konektivita

Všetky svietidlá Entero sú štandardne dodávané bez napájacieho zdroja, čo ponúka množstvo možností v spôsobe ovládania svetla. Či už ide o použitie v jednoduchom nastavení zapnutia a vypnutia, pre stmievateľné osvetlenie alebo pre riadenie všetkého zo systému správy budov, k dispozícii sú riešenia pre malé aj väčšie inštalácie. Možno tak vytvárať prepojené a vzájomne sa ovplyvňujúce schémy osvetlenia.

Viac o produktovom rade Entero nájdete na: https://new.deltalight.com/entero/product/